EXPLORE

aeter architects

4 EVRIPIDOU, ST. KALLITHEA,
176 74, ATHENS, GREECE

T: +30 210 940 7980
F: +30 210 940 7981

  • LinkedIn B&W
  • Facebook B&W
  • Instagram B&W

© 2014 AETER ARCHITECTS

CVs are handled with security and confidentiality, are not sent to third parties, their data are not processed and will be deleted 3 months after they were received.

OFFICE BUILDING

1/4

The building comprises 10 floor levels of which 2 underground and 8 over ground. The company’s offices are arranged on all floors. The underground floors house mostly car parking and main installation rooms.

 

The largest part of the floor corridors have a direct view to the atrium, thus allowing better orientation and daylight to circulate the visitors and personnel. The central atrium provides direct natural light to all offices and work spaces. A peripheral covered gallery protects the atrium elevations from direct sunlight, rain and wind.

 

Special shading on each level louvres are designed on the southwest elevation to protect from direct sunlight. The building is cladded with metal panels fixed on a metal frame work. Raised floors and light partitions allow flexibility in the modification of the work space arrangement in a quick and costless manner.

CLIENT

VIAMAR S.A.

 

COMPLETED

2005

 

TOTAL AREA

13,526 m²

PROJECT PHASE

ALL PHASES

 

LOCATION

ATHENS, GREECE